Palveluista sekä niiden muutoksista tiedottaminen

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme pääsääntöisesti näillä sivuilla. Ajantasaiset tiedot löytyvät myös Matkahuollon aikataulu- ja reittihausta osoitteesta www.matkahuolto.fi.


Painetut aikataulut ovat saatavilla liikennöintialueemme MH-asiamiehiltä, Matkahuollosta ja autoistamme.

Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä käyvät Matkahuollon myymät liput. Matkahuollon myymiä matkakortteja voidaan ladata busseissa. Matkalipun voi ostaa myös linja-autosta.


Lippujen hinnat määräytyvät Matkahuollon hinnoittelun mukaan, samoin alennukset.

Informaatio- ja lippujärjestelmät

Yrityksemme kuuluu Matkahuollon lippujärjestelmään, josta saat tietoa näiltä sivuilta. Käytössämme on myös päivystysnumero 02 438 9001.

Tarjottavat liikennepalvelut

Taivassalon Auto Oy tarjoaa linja- ja ostoliikenteen palveluja Varsinais-Suomessa. Tilausajopalvelut kattavat koko Suomen, ja matkat suuntautuvat pääasiassa kotimaahan, mutta myös Venäjälle, Baltiaan, Keski-Eurooppaan ja Pohjoismaihin.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Toivomme saavamme tietoa palvelujemme onnistumisesta ja kehittämistarpeista sivuiltamme löytyvän sähköpostiosoitteen kautta. Pyrimme vastaamaan palautteisiin nopeasti ja tarvittaessa teemme mahdolliset parannukset.

Käytössä olevat ajoneuvot

Ajoneuvokalustomme koostuu seitsemästä erikokoisesta linja-autosta. Pyrimme suorittamaan kuljetustehtävämme ajoon parhaiten sopivalla kalustolla. Bussimme on varustettu mm. WC:llä, ilmastoinnilla, turvavöillä, alkolukolla, DVD:llä ym. Useissa busseissamme on autoon pääsyä helpottava lisäaskelma.

Valituksen käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten palvelut

Kuljettaja auttaa liikuntarajoitteisia henkilöitä autoon nousussa ja autosta poistumisessa. Liikuntarajoitteisten ja vammaisten tarvitsemat apuvälineet voidaan kuljettaa turvallisesti tavaratilassa.